WEIGH
2016年08月28日
車馬駄馬田 at 08:00 | Comments(0) | we...
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$$ The appropriate amount of oil is weighed into a beaker and heated up to 120℃., while stirring with a Heidolph mixer at 350-450 rpm. / 適量の油を秤量してビーカーに入れ、Heidolphミキサーによって350~450rpmで撹拌しながら120℃まで加熱する。(USP6582484)
$$ 2 g of Span 80 was weighed into a beaker and 200 mL of soya oil was added. / 2gのスパン80をビーカーに量り入れ、200mlのダイズ油を加えた。 (USP6465626)
$$ After drying, the sample was reweighed and the weight loss calculated. / 乾燥後、そのサンプルは再び重量測定され、その重量の損失が計算された。(USP01019809)
$$ In order to achieve this ratio, aliquots of 222 mg A (sucrose/fibrinogen) were weighed into glass vials and dissolved in 1000 μl purified water. / この比を得るため、222mg分量のA(スクロース/フィブリノーゲン)をガラスバイアルに秤量し、1000μlの精製水に溶解した。(USP03021777)
$$ Preferably, each location includes a weighing pan on which, in use, the respective container is seated. (USP6955031)
$$ For example, a dishwashing composition may weigh from 15 to 30 g, a water-softening composition may weigh from 15 to 40 g. (USP7105478)
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$$ The appropriate amount of oil is weighed into a beaker and heated up to 120℃., while stirring with a Heidolph mixer at 350-450 rpm. / 適量の油を秤量してビーカーに入れ、Heidolphミキサーによって350~450rpmで撹拌しながら120℃まで加熱する。(USP6582484)
$$ 2 g of Span 80 was weighed into a beaker and 200 mL of soya oil was added. / 2gのスパン80をビーカーに量り入れ、200mlのダイズ油を加えた。 (USP6465626)
$$ After drying, the sample was reweighed and the weight loss calculated. / 乾燥後、そのサンプルは再び重量測定され、その重量の損失が計算された。(USP01019809)
$$ In order to achieve this ratio, aliquots of 222 mg A (sucrose/fibrinogen) were weighed into glass vials and dissolved in 1000 μl purified water. / この比を得るため、222mg分量のA(スクロース/フィブリノーゲン)をガラスバイアルに秤量し、1000μlの精製水に溶解した。(USP03021777)
$$ Preferably, each location includes a weighing pan on which, in use, the respective container is seated. (USP6955031)
$$ For example, a dishwashing composition may weigh from 15 to 30 g, a water-softening composition may weigh from 15 to 40 g. (USP7105478)
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